Harense kunstenaars openen dit weekend deuren voor publiek tijdens Open Ateliers Haren

Harense kunstenaars openen dit weekend deuren voor publiek tijdens Open Ateliers Haren

Eens in de twee jaar openen Harense kunstenaars hun deuren voor publiek tijdens ‘Open Ateliers’. De volgende editie van Open Ateliers vindt aanstaande zaterdag 6 en zondag 7 april plaats. De ateliers van de deelnemende kunstenaars zijn op beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Tijdens Open Ateliers maakt u kennis met verschillende technieken. Ook ziet u de kunstenaars aan het werk. Zij zullen u vertellen over hun manier van werken.

Het startpunt is Galerie Aanblick aan de Kromme Elleboog 52 in Haren. Hier is een overzichtstentoonstelling te zien met werk van alle deelnemers. U krijgt hier een folder met informatie over de kunstenaars en een plattegrond, zodat u de route gerichter kan plannen. Kijk voor meer informatie op openateliersharen.nl

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.