Onderzoek naar straatroof Westerveen zaterdagavond

De politie onderzoekt een straatroof die afgelopen zaterdagavond plaatsvond aan de Westerveen in Haren. Een 49-jarige fietser uit de gemeente Groningen werd rond 23.30 uur van zijn fiets geduwd door vermoedelijk drie personen. Na een schermutseling gingen de verdachten er onder meer met de fiets en een tas vandoor.

De politie wil achterhalen wie de verdachten zijn en zijn daarom op zoek naar getuigen. Heb jij zaterdagavond iets bijzonders gezien aan de Westerveen, nabij de Scharlakenhof? Of heb jij in die omgeving opmerkelijke camerabeelden van bijvoorbeeld een beveiligingscamera? We komen graag met je in contact. via 0900-8844 of een PB. Zie voor ander contactmogelijkheden www.politie.nl/contact.
BVH 2019106596 PB

 

Ook dinsdagavond heeft er een  straatroof plaatsgevonden op bijna dezelfde locatie.

 

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.