25 jaar Reinhart Orchideeën 10 tm 12 mei

Reinhart Orchideeën zit 25 jaar aan het Westerveen. Dit wordt dit weekend gevierd met diverse activiteiten.  Vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Jubileumtentoonstelling 10 t/m 12 mei 25 jaar Reinhart aan het Westerveen

o.a. Schilderijen, keramiek, mozaiek, foto’s, vissen, vogels, Ikebana, eierkunst, kaarten en nog veel meer.

wanteltuinen/ ook in de kas.

voorlichting over het houden van orchideeën,

gratis vijverwatertest plus advies.

vraag over uw plant of verpotten, neem mee!

een wandeling maken door de orchideeëntuin in onze kwekerij waar we vele soorten orchideeën laten zien. Ook onze “oude” liefde Anthuriums komt terug en andere bijzondere planten. De tuin is een afgescheiden gedeelte van de kas. We hebben er een oerwoud van 500 m2 geschapen waarin de planten in hun natuurlijk omgeving te zien zijn. Er wordt uitleg gegeven over het kweken van orchideeën. In de kas diverse volières met een groot aantal vogels. En vijvers met koi karpers.

Ook Koi en Vijvercentrum Nederland is bij ons te bezoeken. “Koi en Vijvercentrum Nederland”

Er is een gezellig terras gemaakt waar je lekker kunt zitten om naar de vogels en vissen te kijken. De buitentuin is ook zeker een bezoekje waard. Een heerlijke oase tussen de kassen en het Scharlakenbos. De buitentuin is goed toegankelijk met een rollator en/of rolstoel. Er zijn verharde paden aangelegd. We hebben altijd veel kunst in onze kwekerij. Keramiek van Bouk Helmers en Baps Snijdewind, schilderijen van Gijs van der Sleen, eierkunst van Lies Reinink en de voorlichtingsstand Ikebana.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.