Interesse in ouder- en peutergymnastiek SV Yde de Punt?

Aan alle ouders/ verzorgers/oppas en opa’s en oma’s,

Afdeling gymnastiek is van plan om te starten met ouder en peutergym voor kinderen vanaf 2 jaar. De lessen worden gegeven op woensdagmiddag van 16.15 tot 16.45 uur (inloop 16.10 -16.15 uur / start les vanaf 16.15 uur) in gymzaal Ydershoes (MFA) in Yde.

Door deze lessen wordt de motorische, mentale en sociale ontwikkeling extra gestimuleerd van jonge kinderen. Dit doe je tijdens de les op een speelse manier samen met je peuter, o.a. klimmen, klauteren en diverse oefeningen die passen bij het niveau van elke peuter.

Om dit te kunnen realiseren zouden we willen weten of hier belangstelling voor is,  minimaal 6 peuters met begeleiding. We bieden eerst 5 lessen ouder en peutergym aan voor een eenmalig bedrag van €15,-. De data’s zijn op woensdagmiddag  29 mei, 5 juni, 12 juni, 19 juni en 26 juni. Na deze lessen kijken we of het haalbaar is om na de zomervakantie door te gaan.

Graag opgeven voor maandag 20 mei a.s. bij voorkeur via de mail gymnastiek@svydedepunt.nl met naam en geboortedatum van uw peuter.

Voor vragen kun je contact opnemen met Kiona Niemeijer (06-53970046).

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.