Jongste voetballertjes in actie voor Make-A-Wish 21 juni

Op zaterdag 22 juni sluiten de vv Glimmen mini’s het seizoen af van 9.30 uur tot 10.30 uur. Dit zal een feestelijke afsluiting zijn waar de mini’s zich ook in gaan zetten voor het goede doel. Het is die ochtend mogelijk om de door hen zelfgebakken hapjes te proeven. Uiteraard hopen we op grote aanwezigheid van ouders, opa’s en oma’s en broers en zussen, maar ook andere geïnteresseerden zijn hierbij van harte uitgenodigd om langs te komen om de mini’s te aan te moedigen en het goede doel te steunen!

Misschien overweeg je jouw eigen mini(‘s) volgend jaar mee te laten voetballen? Dan is komende zaterdag wellicht een mooie gelegenheid om een kijkje te komen nemen en sfeer te proeven. Je bent van harte welkom!

Toegang, spektakel en hapjes worden vrij aangeboden. We hopen op een vrijwillige bijdrage van bezoekers (die je in een grote pot kunt gooien).

Na afloop zullen we dan met de mini’s het geld gaan tellen en weten ze gelijk wat zij met hun talenten hebben opgehaald voor het goede doel!

De opbrengst gaat volledig naar Make-A-Wish Nederland.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.