Aan `t Zandpad cursussen en Open tuinweekend met expositie

In het atelier van Aan `t Zandpad aan de Hoge Hereweg 27 Glimmen starten binnenkort weer verschillende cursussen. Naast het doorgaande aanbod waaronder Zenmeditatie, Mindfulness, Yoga en Taichi, Iconen of stillevens schilderen, Omgaan met gevoeligheid en Huismuziek starten er op de woensdagmiddagen nieuwe cursussen. Machiel Welbergen geeft dan personal trainingen met naar keuze taichi en chikung vormen, F1tbal en Boksf1t. Ook doet Aan `t Zandpad mee met Open Tuinweekenden van het Tuinpad op en van Groei en Bloei. Op 3 en 4 augustus is er tijdens de Opentuinen-estafette van Haren/Eelde een expositie in de tuin en het atelier met op zondagmiddag de harpiste Kathelijne Schelhout.

De sfeervolle cursusruimte is te huur voor workshops en trainingen in kleine groepen. Meer informatie op de website van Aan `t Zandpad. aanhetzandpad.nl

Voor informatie Gea Fictoor
Hoge Hereweg 27 9756 TG Glimmen
050 4061358
info@aanhetzandpad.nl

 

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.