Anna Bella Colori

Als de winkel van Anna Bella Colori haar deur opent en haar koopwaar buiten etaleert, dan kun je er bijna niet om heen: mooie kleuren trekken de aandacht. Al ruim een jaar vallen de blauwe parasols op aan de Rijksstraatweg in Glimmen. Op 11 april vierde Anna Bella Colori haar éénjarig bestaan van de winkel. Misschien heb je tijdens de drie feestelijke dagen de vlaggen zien wapperen.        

Afgelopen jaar is er het één en ander veranderd binnen in de zaak. De toonbank kreeg een andere plaats. De grote tafel in het midden van de winkel werd een metertje richting raam getild. Dit alles gaf het interieur een andere energie. We hoorden geregeld: Ik kom hier zó vaak langs en nu ga ik kijken!

Wat hetzelfde gebleven is, is ons kleurrijke aanbod. Je vindt bij ons dameskleding in alle maten én gunstig geprijsd. De kleding hangt op maat bij elkaar. Zowel qua kledingaanbod en etalage-inrichting gaan we met de seizoenen mee. Daarnaast bieden wij tassen, schoenen, sjaals, sierkussens, armbanden, kaarten met verschillende thema’s en aarde- en glaswerk aan. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met halskettingen en oorbellen en ringen.

Op Facebook en Instagram wordt regelmatig vermeld welke nieuwe artikelen in de winkel zijn gearriveerd en welke acties en leuke aanbiedingen op stapel staan.

We hebben een royale paskamer met twee spiegels zodat je ook de achterzijde van het te passen kledingstuk kunt beoordelen (en of je haar goed zit). Vóór in de zaak, links van het grote venster staat nog een spiegel, zodat je bij het daglicht kan zien wat de kleur(en) met jou doen. Indien gewenst geven wij graag eerlijk advies of een kledingstuk jou staat cq past.

Ons doel om de wereld kleurrijker te maken lukt behoorlijk. Het aanbod wordt unieker. We bieden zelf -gedecoreerde vazen aan. Bij de goedgevulde sjalenkast staat een mand met eigen ontwerpsjalen. Achter de toonbank hangt de unieke kleurrijke rok. Het is de eerste en nummer twee is in de maak. Ook de Lucky Star koorden en flesjes, met hun mooie liefdevolle betekenis, vinden hun weg naar een nieuwe eigenaar.

De mogelijkheid bestaat om buiten de reguliere openingstijden met een select gezelschap te komen shoppen. Bel ons voor info en overleg.

Iedere vierde vrijdag van de maand is de winkel tot 21 u open. De juiste data vind je op onze Facebook pagina.

Je bent van harte welkom om in de sfeervolle locatie te komen kijken (’s zomers aangenaam koel en in de winter lekker warm) en passen en koffie/thee/water drinken en wie weet ontstaat er een fijn gesprek of zie je een eekhoorn aan de overkant in het Quintusbos. Er is een stoepje voor de winkeldeur, maar we zijn laagdrempelig. Er is voldoende gratis parkeerplaats.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.