Groep zes van de Quintusschool organiseert sponsorloop voor stichting Make-A-Wish 12 juli

Glimmen – de leerlingen van groep zes van de Quintusschool uit Glimmen organiseren op 12 juli een sponsorloop voor de hele school. Op deze manier willen zij graag geld ophalen voor stichting Make-A-Wish Nederland.

Sponsorloop voor de hele school

“Hoe kunnen we de laatste dag van het schooljaar beter doorbrengen dan door lekker actief te zijn en ook meteen geld in te zamelen voor ernstig zieke kinderen?” vond groep zes van de Quintusschool. Een sponsorloop sloot goed aan bij dit idee. Het initiatief om de
sponsorloop te organiseren komt dan ook helemaal uit de kinderen zelf. De laatste schooldag voor de zomervakantie wordt hiermee dus op een sportieve manier afgesloten door alle leerlingen van de school. Zowel de allerkleinsten in groep één tot de schoolverlaters in groep acht: iedereen draagt zijn steentje bij door een bepaalde afstand te lopen. Het belooft een energieke dag te worden! Ook komen kijken? De sponsorloop begint ongeveer om 8:30 en zal tot ongeveer 13:00 uur duren. De leerlingen zijn momenteel druk op zoek naar sponsoren om een zo hoog mogelijk bedrag in te kunnen zamelen! Wilt u ook doneren? Dat kan via de online actiepagina van groep zes, via deze link:
https://makeawishnederland.org/deelnemer/1698/groep-6

Quintusschool en Make-A-Wish Nederland

Het goede doel dat de school dit jaar steunt, is stichting Make-A-Wish Nederland die de allerliefste wens van ernstig zieke kinderen in vervulling laat gaan. Dit kan de stichting echter alleen doen met de steun van donateurs en acties zoals deze sponsorloop. De actie van
groep zes is één van de vele acties die de Quintusschool door het hele jaar organiseert. De school heeft er namelijk voor gekozen om een jaar lang op allerlei talentvolle manieren geld in te zamelen voor Make-A-Wish Nederland. De initiatieven voor de acties komen regelrecht
uit de kinderen zelf. Zo is zelfs groep één bezig om een actie op te zetten, namelijk het verkopen van potten met de ingrediënten om de allerlekkerste koekjes te bakken.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.