Open tuinen weekend met expositie en harpspel in het atelier 3 en 4 augustus

Tuinestafette Haren / Eelde van Groei en Bloei 3 en 4 augustus

 Tijdens het Open tuinweekend ben je van harte welkom in Aan ’t Zandpad, een sfeervolle kijktuin en cursusruimte aan de Hoge Hereweg 27 in Glimmen. Het atelier is bedoeld voor ontspanning, creativiteit en bezinning.

Aan ’t Zandpad is aangesloten bij het Tuinpad Op en bij Groei en Bloei.

Er is een expositie van Stillevens en landschappen van Annemieke Fictoor www.annemiekefictoor.nl glaskunst van Gonny Fournier www.goitic.nl en  Iconen van Gea Fictoor. Op zondagmiddag speelt Kathelijne Schelfhout harp.

Bezoekers kunnen in alle rust genieten van de tuin, in het atelier wordt informatie gegeven over het cursusaanbod en over Iconen schilderen.  Ervaren docenten begeleiden de cursussen Yoga,  Tai chi, Zenmeditatie en

Mindfulness, Omgaan met hooggevoeligheid, Huismuziek/fluitensembles en Schilderworkshops. Machiel Welbergen geeft in personal trainingsverband de nieuwe cursussen F1tbal en Taichi /chikung. Voor informatie www.F1t.nl of www.taichischoolbailong.nl

Open lessen op aanvraag www.aanhetzandpad.nl  info@aanhetzandpad.nl

Gea Fictoor Hoge Hereweg 27 9756 TG Glimmen 050-4061358

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.