Woonruimte gezocht

Hallo lieve bewoners van Glimmen,

Wij zijn Tim en Marleen, 2 jaar en 42 jaar, wij hebben afgelopen zomer 1 maand mogen wonen aan het zandpad in Glimmen. Wat hebben wij genoten van de heerlijke mensen die hier wonen, zo vriendelijk allemaal. Het verzorgen van de kippen, wandelen door het bos, paardjes aaien, gras maaien, fietsen naar Appelbergen, de manage, Haren, Paterswolde, Zuidlaren, Groningen, allemaal aardse dingen die ons heel erg goed deden. Inmiddels zitten wij alweer bijna 2 maanden in de stad op een bovenwoning. Vooral Marleen wordt hier erg ongelukkig. Wij zoeken dus woonruimte In Glimmen, hebben jullie een tip of gaan jullie verhuizen of zoeken jullie een huizenoppas…. Graag!!!!!

Wij houden van paardenpoep scheppen, tuinieren, spelen, boswandelingen, grapjes maken. Marleen werkt 3 dagen per week als jobcoach voor mensen met een lichamelijke, verstandelijk of psychische handicap, daarnaast masseert zij als hobby.

Dus mochten jullie een huur woning weten, max 700 euro huur of kopen.  Laat het ons weten. Ook als je ruimte hebt voor ons in jullie huis, staan wij daar voor open, dan helpen wij graag met wat er nodig is.

Nou ik hoop dat wij jullie enthousiast hebben gemaakt en dat jullie denken, he, dat zou leuk zijn, die twee mensen erbij in Glimmen, dan hoor ik het graag!

Liefs Marleen en Tim (06-46040621 / mosmarleen@hotmail.com)

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.