Dekens gezocht voor een goed doel

Hallo lezer,

Mijn naam is Judith Meijer, inwoonster van Glimmen en in mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk bij de dagopvang voor dak-en thuislozen in Groningen.

Nu het weer kouder wordt, is er een grote behoefte aan dekens. Dus ik ben wel benieuwd of er nog mensen in Haren/Glimmen/Onnen of omgeving zijn die dekens op zolder hebben liggen, die ze niet meer gebruiken. Zo ja of ze deze dan willen doneren voor een dakloos medemens. Liefst in een plastic zak/draagtas/ rugzakje, want ze moeten deze deken wel de hele dag meesjouwen EN drooghouden.

Ze kunnen deze dekens inleveren bij de Open Hof, Spilsluizen 5 in Groningen.
Of mij een pbtje sturen en dan kom ik ze ophalen om ze mee te nemen naar Groningen.

Alvast mijn hartelijke dank.
Vriendelijke groet,
Judith Meijer

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.