Uitkomsten enquête leefbaarheid bekend

De bewoners van de voormalige gemeente Haren zijn meestal tevreden over de leefbaarheid in hun dorp. Dat blijkt uit de enquête leefbaarheid 2018 onder ruim 10.000 inwoners van de voormalige gemeenten Groningen, Haren en Ten Boer. Bijna alle inwoners vinden dat ze in een prettige buurt wonen. Ze geven de kwaliteit van hun woning gemiddeld een 7,7. De gemeente heeft de uitkomsten van de enquête per wijk of dorp verwerkt in de Basismonitor. Dit is een website met nog veel meer statistische informatie over de gemeente en maar liefst 49 wijken en/of dorpen.

Bekijk de uitkomsten van de enquête voor de héle gemeente Groningen op oisgroningen.nl. Nieuwsgierig naar de uitkomsten voor jouw eigen wijk of dorp? Kijk dan op basismonitor-groningen.nl/kompasvangroningen. Glimmen/Onnen/Noordlaren lijken iets minder tevreden dan Haren en Oosterhaar.

Bron Nieuwsbrief Haren van de gemeente Groningen.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.