Wintermarkt – laatste nieuws

Kom met zijn allen gezellig naar het dorpshuis voor de veelzijdige Wintermarkt. De toegang is gratis.

Zaterdag 30 november van 15:00 tot 20:00 uur en 20:00 tot…….de afterparty in De Groenenberg.

U wordt speciaal welkom geheten door onze gastheer Bravoer! Het belooft een sfeervolle markt te worden met interessante en prachtige stands, de Crème Mobiler met soft jazz & soul in de grote zaal en livemuziek van Michelle Bazuin op gitaar in de bar. U hoeft niet te koken zaterdag want er is een gevarieerd aanbod van heerlijke hapjes, erwtensoep, taarten en nog veel meer. En natuurlijk is de bar open met o.a. warme choco en glühwein.

Voor de kinderen zijn er superleuke activiteiten. Voor een knipkaartje à €1,- verkrijgbaar aan de zaal van het dorpshuis, kunnen ze:
·        zelf plaatjes instarten en DJ-en onder begeleiding van een ervaren DJ, ze kunnen zelf de microfoon ter hand nemen en ervaren hoe het is om on-stage te staan
·        een rondrit maken in de huifkar van de familie Van Delden
·        lekker zwieren in de zweefmolen De Groene Draack die door een stoere viking met de hand wordt gedraaid
·        zich creatief uitleven onder begeleiding van het LiMo-team

Keukenprinsen en -prinsessen kunnen zich nog inschrijven voor Heel Glimmen Bakt bij frederiekreitsma@hotmail.com . De verkoop van de taart(punt)en is voor een goed doel: de inrichting van het dorpshuis. Er zijn mooie prijzen te winnen voor de mooiste en lekkerste taart in de categorie onder 16 jaar en 16 jaar en ouder. Mis vooral niet de hilarische prijsuitreiking met juffrouw Sweet Honey.

En dan de Afterparty! Vanaf 20:00 uur gaan we knallen met DJ Bravoer, met zijn serieuze geluidsset, DJ Booth en lichtshow brengt hij veel oude classics ten gehore waarbij je niet stil kan blijven zitten.

Kijk ook zeker even op de website voor het programma, een lijst met de standhouders en alle sponsoren, zonder wie de Wintermarkt niet mogelijk was geweest www.wintermarktglimmen.wordpress.com !

Het is aan te raden om lopend of op de fiets te komen, er is beperkt parkeerruimte rondom het dorpshuis.

Tot ziens op zaterdag 30 november!
De Wintermarkt organisatie

 

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.