Kerst voor het hele dorp 22 december

Lichtjes, chocolademelk, glühwein, een levende kerststal, muziek… Op zondag 22 december is het al helemaal kerst rond de Trefpuntkerk in Glimmen en iedereen is welkom!

Zodra het begint te schemeren, om een uur of vier in de middag, gaan de vuurkorven en de lichtjes aan. In de stal zitten Jozef en Maria met het kindje Jezus, eromheen de dieren die we kennen uit het kerstverhaal. Jongeren van World Servants Haren zorgen voor een glas glühwein of een kop warme chocomelk.

Bekende kerstliederen worden samen gezongen, klassiek en modern wisselen elkaar af. Sabine Koch, Ruben Eisses en Michiel Westerdijk zingen liederen die we misschien wel kennen, maar die we niet zo makkelijk zelf zingen. Van ‘Stille nacht’ tot ‘Jingle bells’.

Zondag 22 november van 16.00-18.00 uur, in en om de Trefpuntkerk, Nieuwe Schoolweg 5, Glimmen.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.