Lezingen en activiteiten Boomker boeken januari

Sini Dekker: Pionieren in Afrika, 10 januari
Sini Dekker vertelt bij Boomker over haar Roman “Pionieren in Afrika”. Sini Dekker heeft ruim vijftien jaar ervaring opgedaan in allerlei onderwijsprojecten in Ghana. Zij heeft daarnaast het land rondgereisd en veel projecten van allerlei stichtingen   bezocht. De verhalen die ze daar hoorde en haar eigen ervaringen hebben haar geïnspireerd tot het schrijven va “Pionieren in Afrika “.

Lees meer…

Datum: vrijdagavond 10 januari. Tijd: 20 uur    Plaats: boekhandel Boomker    Entree: gratis     Aanmelden gewenst via boomkernieuws@boomker.nl

Jelle Landstra: Diplomatie op klompen. 24 januari

Harenaar en voormalig landbouwattaché Jelle Landstra houdt bij Boomker een lezing over zijn boek “Diplomatie op klompen “. Hij schreef dit boek samen met drie collega-landbouwattachés ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de dienst.

Lees meer…

Datum: vrijdag  24 januari      Tijd: 20.00 uur    Plaats : boekhandel Boomker    Entree: gratis    Aanmelden gewenst via boomkernieuws@boomker.nl

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.