Noordlaren Muziek presenteert op zondagochtend 26 januari:

Trio LIENEN AAN LOCHT

‘Lienen aan locht’ is de naam van het trio bestaande uit Adrie Oosterling (singer/songwriter in het Nederlandse taalgebied en accordeonist), Maaike Roelofs (zang en cello) en Martha Roelofs (piano en bas). Het trio gaf zich de naam van een gedichtencyclus van Lerus Roelofs. Deze door hun soberheid de ziel rakende gedichten worden, op muziek gezet, in al hun naaktheid gepresenteerd. Daarnaast brengt het ensemble zelfgeschreven Zeeuwse ballades en ook liederen van Liselore Gerritsen, Jacques Brel, Marlene Dietrich en Hildegard Knef. Dit alles leidt tot een zeer gevarieerd, maar vooral heel intiem programma!

Kaarten zijn verkrijgbaar via info@noordlarenmuziek.nl of cultuur-noordlaren@hotmail.com of telefonisch te reserveren bij Jan Luis: 050 409 46 57.

Zondag 26 januari | 10.30 uur | Bartholomeuskerk, Lageweg 8, Noordlaren

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.