Stamppotbuffet van World Servants 1 februari

Het stamppotbuffet van World Servants is weer een feit. De gezellige maaltijd met heerlijke stamppotten zal dit jaar op zaterdag 1 februari in de Mellenshorst aan de Waterhuizerweg 36 in Haren worden gehouden.

Er zijn twee sessies, om 17:00 uur en om 19:00 uur. Hier kunt u onbeperkt genieten van stamppot met heerlijke gehaktballen en rookworst. De prijs is € 15,- per persoon en € 10,- voor kinderen onder de 12 jaar, beide exclusief drankjes. Het is belangrijk om u van te voren aan te melden, dit kan via www.wsharen.nl of door te bellen naar 06 40 60 41 00.

Met de opbrengst van onder andere dit stamppotbuffet gaan 7 jongeren meebouwen aan veranderingen in Zambia, Ecuador en Uganda. Hierbij wordt in Zambia meegebouwd aan een kliniek en klaslokalen, in Uganda een kleuterschool en in Ecuador een cacaoverwerkingscentrum.
De afgelopen jaren heeft World Servants ook stamppotbuffetten georganiseerd. Dit waren altijd gezellige en smaakvolle evenementen. Ook dit jaar gaan de World Servants er in de Mellenshorst een groot succes van maken! Hopelijk zien we u daar, tot dan!

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.