Zondag 19 januari Honey Jar in het dorpshuis

Zondagmiddag organiseren Klaas en Ko een easy Sunday in het dorpshuis de Groenenberg (deur open 15.00 uur). De band Honey Jar treed op. Wie zijn Honey Jar?

Honey Jar is Americana van Grunneger en Drentse bodem. Tijmen (bas en zang), Henk (gitaar en zang), Pieter (zang, gitaar en mondharmonica) en Aat (percussie, drums en schemerlamp). We hebben elkaar gevonden in de wens om intense muziek te maken en het toch klein te houden. We spelen songs, vaak meerstemmig, in de beste traditie van Americana, blues en roots music. Meestal made in the USA, soms van eigen hand. Het volume is prettig beheerst en we maken een feestje met sfeer.

Youtube Honey Jar

Website Honey Jar

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.