Lokaal brood, iedere vrijdag en zaterdag

Steffie Herbrink, van Thuisbakker Stoet, bakt brood zonder onnodige toevoegingen en verbetermiddelen. Brood gemaakt met lokaal geteeld en gemalen graan en met eigen desem. Brood dat de tijd krijgt om rustig te rijzen waardoor het meer smaak ontwikkelt. Brood gemaakt met aandacht en liefde voor het vak. Puur, lokaal en met aandacht dus!

In een tijd waarin alles snel gaat, wil ik in bakkerij Stoet juist aandacht besteden aan de dingen in het leven die tijd nodig hebben. Op vrijdag- of zaterdagochtend een wandelingetje naar de bakker, genietend van de rust met een lekkere boterham in het vooruitzicht. Een perfect moment om te onthaasten! Ik zie je graag binnenkort in Noordlaren of Glimmen voor een lekker brood of een gezellig praatje.

Iedere week is er een ander assortiment. Wanneer je voor woensdag 12 uur je bestelling plaatst op www.bakkerijstoet.nl, kun je het die vrijdag tussen 11:00 en 13:00 uur ophalen in de Rieshoek (Noordlaren). Donderdag voor 12 uur en je kunt op zaterdag tussen 11:00 en 13:00 uur ophalen in de Groenenberg (Glimmen).

Betalen kan bij het ophalen, contant of met de pin.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.