Ontbijt op bed (deurmat) door World Servants Haren 11 april

Nu iedereen thuis zit is er natuurlijk wel behoefte aan een vrolijk Pasen. Even wat leuks en bemoedigends in deze moeilijke tijden. Daarom gaat World Servants Haren op zaterdag 11 april paasontbijtjes bezorgen. Heerlijk verzorgde ontbijtjes voor één, twee of meer personen! De kosten zijn €7,50 voor één persoon bij meer dan 2 personen zijn deze €6,- p.p.

Bij het ontbijtje zitten verschillende lekkere dingen om echt te kunnen genieten van een heerlijk ontbijt!
Nu is het heel leuk en lekker om dit ontbijtje voor u zelf te reserveren, ook is dit een mooie gelegenheid om het aan iemand kado te doen. Voor iemand die misschien niet zo vaak meer de deur uit kan. Voor iemand die bij de groep ‘vitale beroepen’ hoort of misschien wel een ouder iemand die nu de familie niet meer ziet.

Wij zullen bij de bezorging om alle maatregelen denken en zullen daarom uw ontbijtje voor de deur zetten, aanbellen en afstand nemen.
Ook tijdens de voorbereidingen worden voorzorgsmaatregelen getroffen.

We zouden uw bestelling graag zo spoedig mogelijk zien en anders het liefst uiterlijk 9 april. Via http://geef.ws/ontbijt kunt u een ontbijtje bestellen! Of bel naar 06-40604100.

World Servants Haren hoopt ook in deze tijd wat voor u te kunnen betekenen.
Blijf vooral onze site (www.wsharen.nl) in de gaten houden. Ook wij proberen creatief te zijn in deze tijd met acties bedenken!

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.