Verkeersruzie: Getuigen gezocht

 

Vrijdag 17 april 2020 tussen 18.20 en 18.30 uur vond er een verkeersruzie plaats tussen de bestuurder van een kleine grijze auto en de bestuurder van een rode auto. Er vonden twee incidenten plaats tussen beide bestuurders.
– Het eerste incident was op de Zuidlaarderweg tussen Glimmen en Noordlaren.
– Het tweede incident vond plaats op de Groningerstraat in de buurt van Midlaren.
In beide gevallen kwamen de auto’s op de weg tot stilstand, stopten vlak achter elkaar waarbij de grijze auto vooraan stond. De bestuurders kwamen in beide gevallen uit hun auto waarna er een confrontatie plaatsvond tussen beiden.

De gegevens van beide auto’s en hun inzittenden zijn bij ons bekent, maar we zoeken getuigen die ons kunnen vertellen wat er tussen beide bestuurders gebeurde. Terwijl de grijze en rode auto stilstonden op de weg, passeerden namelijk enkele auto’s en stonden er mensen te kijken.

Heeft u informatie, dan kunt u bellen met 0900-8844 of contact opnemen middels een PB. Graag vermelden dat het gaat om zaak nummer BVH 2020098541 ^ILBT5

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.