Beachweek 2020 in september

In juni kon de Beachweek Haren 2020 helaas niet door gaan. In overleg met de gemeente Groningen organiseren wij graag tijdens de Nationale Sportweek de Beachweek 2020 van 18 tot en met 25 september.We leggen een zandveld aan op het Raadhuisplein in Haren waar gedurende deze periode volop sport- en beweegactiviteiten zullen plaats vinden. We willen graag zoveel mogelijk inwoners van Haren meer & anders laten bewegen.

 

Graag nodigen we alle verenigingen en sportaanbieders uit Haren uit om een sportactiviteit aan te bieden op het veld!
Dit kan op de doordeweekse dagen van 16.00 uur tot 21.00 uur en in het weekend gedurende de hele dag.

Reserveren

U kunt het veld kosteloos reserveren door een mail te sturen naar sportcoachesharen@gmail.com onder vermelding van de vereniging, datum en tijd. U kunt het veld meerdere uren reserveren.  We werken volgens het principe vol = vol 

 

Activiteiten

Verenigingen en sportaanbieders kunnen op de gereserveerde tijd zelf activiteiten aanbieden. Hierbij valt te denken aan reguliere trainingen op een andere ondergrond voor eigen leden of juist open trainingen of workshops waar iedereen aan kan deelnemen. Wij verzorgen de faciliteiten, de vereniging/sportaanbieder de sportles.

Mochten het open trainingen/workshops zijn kunt u de activiteiten aangeven, wij plaatsen dit dan op www.sportcoachharen.nl. Tevens promoten we deze activiteiten via onze kanalen.

 

Veilig sporten & bewegen 

Natuurlijk houden we rekening met de geldende richtlijnen van het RIVM. Het is daarom ook verplicht om de uren te reserveren. Alleen bij een gereserveerd uur kan een vereniging/sportaanbieder gebruik maken van het veld.

 

Publiek dient altijd 1,5 meter afstand tot het veld en elkaar te bewaren. We vragen dan ook om alleen aanwezig te zijn met de sporters en trainer(s)/coaches en de ouder(s)/verzorger(s) zoveel mogelijk alleen de kinderen te laten brengen en halen.

 

Vragen en/of informatie?

sportcoachesharen@gmail.com

 

Met vriendelijke groet,

Sportcoaches Haren

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.