Peiling overlast rond de Groenenberg

Al geruime tijd is er overdag en in de nacht overlast door hangjongeren rond het dorpshuis de Groenenberg, de Quintusschool en sportpark de Groenenberg/VV Glimmen. De jongerenwerkers van de gemeente en politie weten hiervan en het heeft hun aandacht. De jongeren die grotendeels van buiten Glimmen komen en elders zijn weggestuurd gedragen zich agressief tegen buurtbewoners die iets zeggen van hun gedrag. De overlast bestaat uit o.a. uit: vandalisme, geluidsoverlast, afval achterlaten. asociaal rijgedrag en agressief gedrag.

Onderstaand een peiling, heb je ook last van deze groep?

Overlast?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

 

Ook overlast? Meld het bij de gemeente/politie.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.