ALV PB-Glimmen 8 oktober 2020 thuis online bijwonen

Wij nodigen u hierbij van harte uit om vanuit uw eigen huis bij de Algemene Ledenvergadering van Vereniging Plaatselijk Belang Glimmen aanwezig te zijn op 8 oktober 2020, ‘inloop’ vanaf 19.45 uur, start om 20.00 uur.

Wegens het stijgende aantal Corona besmettingen en de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het virus terug te dringen hebben wij besloten de ALV op 8 oktober aanstaande niet in het dorpshuis te laten plaatsvinden maar online te houden.

Op onze website pb-glimmen.nl vindt u op 8 oktober vanaf 19.30 uur een inloglink om deel te nemen aan de ALV.
Op deze website zijn de agenda en bijbehorende stukken nu al beschikbaar. Heeft u hierover vragen dan kunt u deze stellen via info@pb-glimmen.nl of tijdens de ALV.

De vergadering vindt via Skype plaats. Hiervan kunt u zonder bij Skype in te loggen gebruikmaken via een PC/laptop met de Microsoft Edge of Google Chrome browsers. Het is ook mogelijk om deel te nemen via de Skype-app op PC/smartphone/tablet, hiervoor dient u echter wel in te loggen.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.