Glimmer’lei pubquiz 2020 special edition

De Glimmer’lei pubquiz 2020 gaat door…maar dan compleet anders! Lees vooral verder en zorg dat je erbij bent, dit is uniek!!

Zoals u vast al weet organiseert de Glimmer’lei redactie elk jaar een pubquiz op de eerste zaterdag van november. Dit jaar leek het onmogelijk om dit door te laten gaan. Dankzij een samenwerking met Ko Hoogesteger en een creatieve blik op het fenomeen quiz, komt er ook dit jaar een Glimmer’lei pubquiz. De quiz is volledig corona proof, vraagt om meer teamwork dan ooit en daagt u als bewoners van ons dorp uit zoals nooit tevoren.

Wanneer?
Zaterdag 7 november 2020 (jaja de eerste zaterdag van november) vanaf 19 uur tot ongeveer 22.30 uur.

Wat?
Een avondvullende quiz met vragen en (creatieve, sportieve, onmogelijke, humoristische…) opdrachten.

Hoe?
U vormt een team van uw eigen huishouden, aangevuld met maximaal 6 dorpsgenoten, mits het lukt dan in huis zo te gaan zitten dat u, op de momenten dat uw team compleet in het huis verblijft, voldoende afstand van elkaar kunt houden. Samenwerken, tegelijk aan de slag, opsplitsen, elkaars talenten benutten en een race tegen de klok.

Waar?
De quiz vindt plaats in het huis van het gastgezin en….buiten op verschillende plekken. Kortom het zal dynamisch zijn en u bent niet altijd compleet bij elkaar. Samenwerking dus. Ieder zijn talent.

Voor wie?
De redactie vindt het belangrijk dat iedereen die dit wil mee kan doen. De vragen en opdrachten zullen dan ook verschillend zijn van aard, zodat ieder zijn of haar talent in kan zetten. Zorg voor een variabel team zodat er teamleden zijn die thuis dingen oplossen, teamleden die op pad kunnen, creatievelingen, slimmerds, hip, kennisbanken etc. Uiteraard zijn alle mensen uit Glimmen en omstreken welkom, het is echter wel handig om je team-hoofdkantoor in het dorp te hebben.

Opgeven
Aangezien het dit jaar behoorlijk wat organisatie van de redactie (plus Ko uiteraard) vraagt, willen wij u verzoeken zich vooraf op te geven als dat kan. Teams die zich uiterlijk 30 oktober 2020 opgeven, krijgen van ons de eerste 10 punten cadeau!! Opgeven tot op de avond zelf mag, maar we kunnen dan niet garanderen dat u nog mee kunt doen. Door organisatorische beperkingen, kunnen er maximaal 12 teams meedoen. Dus geef je snel op!! glimmerlei@gmail.com

Bent u nou alleen of met twee personen en wilt u graag in een groter team om meer kans op winst te maken? Meld u dan bij de Glimmer’lei redactie per mail glimmerlei@gmail.com. Wij kijken dan of u zich bij een ander team kunt aansluiten of gezamenlijk een team kunt vormen. Dit graag uiterlijk 30 oktober 2020. Aan de teams willen we dan ook vragen om bij de opgave aan te geven of jullie open staan voor een extra teamlid.

Nog meer?
Jazeker! Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door….het dorpshuis en verschillende ondernemers en verenigingen. Dit zult u terugzien in de opdrachten en in wat wij van u vragen. Wij hopen dan ook op uw steun in de vorm van bereid zijn even een drankje oid te kopen in ons dorpshuis (uiteraard allemaal corona proof) en in de vorm van deelname aan onze verloting. Lootjes zullen wederom op de avond zelf te koop zijn. Hoe en wat hoort u nog van ons. Wij garanderen u in ieder geval dat alles netjes binnen de corona regels mogelijk zal zijn. Alvast bedankt en wij hopen dat jullie allemaal meedoen op 7 november!!!!

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.