Opening 13 november bloemenzaak De Lisianthus

Vrijdag 13 november 2020 is het zover. Dan opent bloemen en lifestylewinkel de Lisianthus aan de Rijksstraatweg 30 te Glimmen haar deuren (tegenover het Quintusbos). Wij voegen Alexandra Wieringa zich alvast voor te stellen aan de inwoners van Glimmen en omstreken.

Mijn naam is Alexandra Wieringa. Vroeger zat ik al tussen de bloemen in de moestuin van mijn opa en oma. De passie zat er al van jongs af aan in. Na mijn studie Bloem & Design heb ik altijd in bloemenwinkels gewerkt en ben daarna de studie Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie gaan volgen, waar ik mijn focus hoofdzakelijk op bloemen en dansers heb gericht. Hiermee heb ik zelfs een prijs gewonnen. Bloemen houden van mensen, vooral in deze moeilijke tijden is een bloementje een ondersteuning voor ons allemaal. Na vele jaren in verschillende bloemwinkels te hebben gewerkt wordt een lang gekoesterde droom werkelijkheid. De Lisianthus is meer dan alleen een bloemenzaak. We verkopen onder andere lifestyle artikelen, cadeautjes en u kunt bij ons terecht voor een kopje koffie. Ik hoop dan ook dat de Lisianthus een welkome aanwinst voor Glimmen en omstreken zal zijn.

Facebook de Lisianthus

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.