VV Glimmen – SC Stadspark zaterdag live te zien op internet

Ook aanstaande zaterdag blijven de hekken van sportpark De Groenenberg gesloten, omwille de opgelegde coronamaatregelen. Ons eerste elftal speelt aanstaande zaterdag tegen SC Stadspark daardoor zonder publiek.
De wedstrijden tegen de Stadjers zijn voor de Glimmenaren doorgaans zwaar. De laatste keer dat VV Glimmen op het eigen sportpark won van SC Stadspark is inmiddels alweer vijf jaar geleden. Tijd om aan deze negatieve reeks een einde te maken.
Om onze trouwe supporters, aanhangers van onze gasten en andere voetballiefhebbers toch te kunnen bedienen zetten we zaterdag een livestream op. Met deze stream is de wedstrijd volledig live te volgen op internet! Dit is de eerste keer dat een wedstrijd van VV Glimmen live wordt uitgezonden.
Ga zaterdag 10 oktober 14.30 uur naar vvglimmen.com/live en bekijk de wedstrijd (uiteraard gratis).
Hopelijk tot zaterdag op onze digitale tribune!

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.