Eerste resultaten omgevingsvisie gemeente

Onlangs vroeg de gemeente Groningen je mening over verschillende onderwerpen in het gebied rond Haren. Ben je benieuwd naar wat hieruit kwam? Op deze website vind je een samenvatting.

De gemeente Groningen verzameld deze informatie omdat we werken aan de omgevingsvisie. Daarin staan de ontwikkelingen voor de gemeente voor de komende 15 jaar beschreven. Zijn we volgens jou iets vergeten in deze samenvatting? Of hebben heeft de gemeente iets niet goed weergegeven? Geef het dan vooral aan ons door via omgevingsvisie@groningen.nl. Dit kan tot en met maandag 1 februari.

Meepraten over het vervolg
Voor de stad Groningen was er al een omgevingsvisie. De komende tijd beginnen we met het bijwerken van de visie voor alle gebieden in de gemeente. Dit voorjaar vragen we inwoners te reageren op onderwerpen die voor de hele gemeente gelden. Daarna is het mogelijk om te reageren op de uitkomsten.

Hoe we dit gaan doen en wanneer je mee kan praten, lees je binnenkort in onze gebiedsnieuwsbrieven, via onze sociale media en op deze website.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.