Hoofdsponsor v.v. Glimmen verlengt contract

“Plezier staat voorop. Dat geldt voor het kopen van een huis en dat geldt voor voetballen bij VV Glimmen”, aldus Patrick Kolker van Kolker Daleman & De Jong Makelaars en Adviseurs.

Dat klinkt ons als muziek in de oren. We zijn dan ook erg blij dat onze hoofdsponsor Kolker Daleman & De Jong het hoofdsponsorschap van VV Glimmen met een jaar heeft verlengd. Zeker in deze tijden waar voor veel veel leden het voetballen in clubverband op een laag pitje staat, is het mooi betrokkenheid te zien bij de club, sponsors en leden.

“Altijd mooi om de jeugd te zien voetballen” aldus Patrick Kolker terwijl hij rondkijkt over de velden van VV Glimmen. Hij is er deze zaterdagochtend om de verlenging van het contract te tekenen. “Zeker nu er even weinig kan is het fijn dat sommige dingen, weliswaar aangepast, wel kunnen.”

Dat de hoofdsponsor in deze tijd het contract verlengd is een opsteker voor de club. Patrick: “De club verbindt, biedt perspectief en straalt positiviteit uit. Waar mogelijk willen wij daar graag, weliswaar op de achtergrond, een klein onderdeel van zijn”. Er klinkt dan ook applaus van bestuur en de aanwezige vrijwilligers als voorzitter Klaas Hommes en Patrick Kolker hun handtekeningen zetten.

Kolker Daleman en De Jong makelaars is gespecialiseerd in aan- en verkoop van woningen en hypotheekadvies. Leden van VV Glimmen ontvangen korting op hun tarieven. Als je, geheel vrijblijvend, zou willen weten wat de marktwaarde is van je woning, schuw dan niet het kantoor te vragen naar een waardebepaling. Geen kosten, wel duidelijkheid. Kijk voor meer info ook op www.kddj.nl.

Op naar het voorjaar waar, hopelijk, weer meer mogelijk is en waar we elkaar óp maar ook naast het veld wat vaker kunnen zien.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.