Pasen….. ook bij de voedselbank ?

Nog 2 weken en dan is het paasfeest al bijna weer achter de rug. Op dit moment zijn we in de kerk druk bezig met de voorbereidingen. Kunnen er wel of kunnen er geen mensen fysiek aanwezig zijn ? Wat doen we als de corona toch te veel risico geeft om samen te komen ? Willen predikanten wel voorgaan als er toch mensen fysiek aanwezig zijn ? Kortom, allerlei situaties waar we op voorbereid moeten zijn.

Thuis zijn we ook bezig: geestelijk, maar ook praktisch: wel of geen kinderen op bezoek ? hoe simpel of hoe uitgebreid vieren we het ? We hebben de keuze. Veel mensen hebben dat niet, gewoon omdat hen het geld ontbreekt om keuzes te maken.
Daarom hebben we het idee opgepakt om voordat de Paasdagen beginnen,  we in het Trefpunt paasstollen gaan inzamelen, die we vervolgens afleveren bij de Voedselbank.

Op deze manier kunnen mensen, die normaliter geen geld hebben om van zo n lekker paasbrood te genieten, toch kun paasdis wat opvrolijken.

Doet u mee ?

U kunt uw bijdrage afleveren in het Trefpunt in Glimmen, ingang Kastanjelaan, 

op woensdag 24 maart tussen 09.30 en 12.30 uur.

Mocht dat tijdstip u niet uitkomen, belt u dan even met Wil Hiensch (tel 050 4061293) of Corke van der Weijden (tel. 0592 580206).

Laten we hopen dat we met een grote hoeveelheid paasstollen naar de Voedselbank kunnen rijden.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.