Voetbalvereniging verlengt contracten hoofdtrainers

Afgelopen zaterdag hebben Jorick de Haan en Arjan Hingstman een krabbel gezet onder een nieuw contract. Dit betekent dat beide heren ook volgend seizoen verantwoordelijk zijn voor respectievelijk het eerste en het tweede elftal. Onder toeziend oog van voorzitter Klaas Hommes en bestuurslid Bjorn Tielen werden de handtekeningen gezet.

De trainers gaven aan blij te zijn dat er wat versoepelingen hebben plaatsgevonden, waardoor er weer mogelijkheden zijn. Uiteraard hopen ze dat de maatregelen straks nog meer ruimte geven, zodat ze weer met een complete groep aan de slag kunnen gaan.

Namens de gehele vereniging wensen we Jorick en Arjan bijzonder veel succes toe, wanneer de seinen weer op groen staan.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.