AfLEIding in deze maffe tijden

De Glimmerlei neemt iedereen gratis en voor niets mee door het dorp!! Doet u ook mee? Op zondagmiddag 25 april kunt u tussen 14 en 18 uur een leuke route wandelen met het gezin, waarbij u onderweg kunt genieten van lucht, natuur, elkaar en zwaaien naar dorpsbewoners die ook de wandeling maken. Daarnaast zijn wat leuke (vooral lekkere) stops in ons dorp opgenomen in de route waar u voor een kleine pinbijdrage een culinaire beleving mee kunt nemen tijdens het wandelen. Voor de kinderen worden er zoekplaatjes meegestuurd voor onderweg. Op die manier is er gezelligheid op afstand, hebben we wat lekkers voor de innerlijke mens en zijn we in beweging! We hopen dat jullie je allemaal via ons mailadres (glimmerlei@gmail.com) opgeven en gezellig meewandelen. Laat in de mail voor aanstaande vrijdag even weten met hoeveel mensen je loopt en hoeveel daarvan kinderen zijn. Tot dan!

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.