Record aan klachten over lesvluchten, peiling!

In februari werden de inwoners van de omliggende dorpen van vliegveld Eelde al gewaarschuwd. Er zou meer gevlogen worden om achterstanden in te halen. In de media (1) (2) vandaag is te lezen dat het volgens de KLM-Flight Academy allemaal wel meevalt. Wat vind jij, ervaar jij overlast?

 

Lesvluchten, ervaar jij meer overlast de afgelopen maanden?

  • Volgens mij wordt er meer gevlogen en ik ervaar meer overlast (32%, 18 Stemmen)
  • Volgens mij wordt er meer gevlogen maar ik ervaar niet meer overlast (30%, 17 Stemmen)
  • Ik ervaar geen verandering (27%, 15 Stemmen)
  • Ik ervaar minder overlast (11%, 6 Stemmen)
  • Weet ik niet (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 55

Laden ... Laden ...

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.