Welke zonnestroom locaties moet de wethouder zien?

Tijdens inloop sessies in het kader van het concept beleidskader zonneparken werd de wethouder meermaals uitgenodigd om op locatie te komen kijken. De wethouder neemt deze uitnodiging graag aan. Daarom worden twee locatiebezoeken per fiets georganiseerd. Tijdens deze bezoeken kunnen geïnteresseerden of genodigden zich aansluiten bij deze fietstocht, uiteraard de corona maatregelen in acht nemend. De locatiebezoeken staan gepland op:

 

  • Vrijdagochtend 4 juni in de omgeving Haren en Glimmen
  • Donderdag 10 juni omgeving in de omgeving Ten Boer, Ten Post en Thesinge

 

Doet u mee?

Vindt u het belangrijk om de wethouder een plek te laten zien, en uit te leggen waarom u vindt dat daar zeker niet een zonnepark toegestaan moet worden? Of heeft u een idee waar wellicht wel een zonnepark zou kunnen? Heeft u plannen om een zonnepark te realiseren en wilt u deze plek laten zien? Of heeft u al een kleinschalig zonnepark gerealiseerd die als goed voorbeeld zou kunnen dienen? Meld deze locaties aub bij ons.

Wilt u bij het aanmelden van een locatie aangeven welke maatregelen of aandachtspunten nodig zijn bij een gepland zonnepark? Of heeft u andere suggesties die de wethouder niet mag missen voor het concept beleidskader?

 

Laat het de gemeente weten. Stuur ons dan voor woensdag 26 mei op zon@groningen.nl.

Uiterlijk 31 mei wordt de definitieve route bekend gesteld.

 

Save the date

Wilt u geen specifieke locatie aanmelden, maar wel meefietsen?

Zet dan alvast de datum in uw agenda. Volgende week ontvangt u een mail met aanmeldlink.

 

 

Hartelijke groet,

 

Gemeente Groningen

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.