Doe actief mee in Glimmen

Vereniging Plaatselijk Belang is een aantal thematische werkgroepen aan het opstarten waarin organisaties en inwoners uit Glimmen kunnen overleggen en samenwerken.

Inmiddels hebben al een aantal enthousiaste dorpsgenoten zich aangemeld voor de verschillen werkgroepen. Zowel de werkroep Natuur & landschap als de werkgroep Dorpsleven kunnen nog versterking gebruiken. We hopen dat ook jij met ons aan de slag wilt. We zoeken dorpsgenoten die mee willen werken in deze werkgroepen. Wil je actief worden en meepraten of eerst meer horen? Meld je dan aan via het contactformulier op onze site of via info@pb-glimmen.nl

Vereniging Plaatselijk Belang Glimmen heeft tot doel het woon- en leefklimaat in het dorp Glimmen en z’n directe omgeving, waaronder Harenermolen, in stand te houden en waar nodig te verbeteren. Meer informatie is te vinden op www.pb-glimmen.nl. Verbetersuggesties voor de leefbaarheid in Glimmen zijn altijd welkom. Stuur een bericht naar info@pb-glimmen.nl

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.