Fietsenmaker Mahmoud te zien op OOG

Mahmoud Alrashed repareert fietsen voor dorpsgenoten in Glimmen. Dit doet hij op geheel vrijwillige basis.

Wil je jouw fiets door Mahmoud laten repareren, dan betaal je alleen voor de onderdelen die hij hiervoor nodig heeft.

Mahmoud mag tot medio augustus de locatie aan de Rijksstraatweg 32 gebruiken van Steffie en Marten, die hier komend jaar hun dorpsbakkerij gaan bouwen. Tot het pand gesloopt wordt, krijgt deze plek zo alvast een goede bestemming. Mahmoud droomt van een eigen bedrijfje waar hij fietsen kan repareren. Zijn droom komt hiermee weer een stapje dichterbij en op deze manier kan hij laten zien wat hij als fietsenmaker voor het dorp kan betekenen.

De komende tijd kan je jouw fiets dus (bijna) gratis laten repareren door Mahmoud. En hopelijk kan Mahmoud na de zomer een nieuwe locatie vinden om zijn werk als fietsenmaker voort te zetten. Mocht iemand hiervoor een geschikte plek kunnen bieden, voel je dan van harte welkom om Mahmoud binnenkort een keer te bezoeken in zijn tijdelijke werkplaats.

 

Locatie: Rijksstraatweg 32, Glimmen

Maandag (van 10:00 tot 17:00)

Woensdag (10:00 – 17:00)

Vrijdag (10:00 – 17:00)

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.