Help mee met de Agenda voor Glimmen

Ken jij onze Agenda al? Je vind daar de allerleukste uitjes, evenementen, open dagen en workshops in Glimmen die je écht niet wilt missen.

Agenda Glimmen

Benieuwd naar wat er komende periode te doen is in ons dorp? In onze Agenda voor Glimmen vind je alle evenementen. Inwoners en organisaties mogen hun evenementen plaatsen. Steeds meer geïnteresseerden weten onze agenda te vinden. Help ook mee en plaatst je items.

Je komt het snelst bij onze agenda via de knop ‘Agenda’. Die vind je bovenin (pc, laptop) op onze homepagina of onder ‘het drie streepjes menu’ (mobiel, tablet).

Zelf een Agenda-item aanleveren

Weet of heb jij zelf een leuk item voor in onze agenda? Je kunt ons tippen via ‘Tip de redactie. Uiteraard zijn persberichten en artikelen voor onze website ook van harte welkom.

Zelf de Agenda bewerken

Organiseer je structureel evenementen/items die wij in de Agenda voor Glimmen kunnen opnemen? Dan is het ook mogelijk om dit zelf in de Agenda te zetten en aan te passen. De Agenda voor Glimmen is beschikbaar om geïntegreerd te worden op andere websites. Jouw item komt dus automatisch op meerdere websites te staan. Hier helpen we je graag mee.

 

Dus: check vooral onze Agenda en laat ons weten wat je ervan vindt!

 

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.