25 augustus start nieuwe Yang 43 vorm cursus

Na de zomervakantie gaat op woensdag 25 augustus een nieuwe yang 43 vorm cursus van start.  Meldt je aan voor 1 augustus en ontvang 20% korting op het hele eerste lesblok. In een cursus/schooljaar leer je de traditionele Yang stijl 43-vorm op traditionele Chinese muziek. Daarnaast krijg je ook toegang tot online video`s  en online lesmateriaal en lesbrieven, zodat je ook thuis kunt oefenen als je dat mocht willen.

Je leert de vorm  in 3 afzonderlijke delen. Tevens wordt bij elke vorm de zelfverdediging applicatie getoond, en krijg je uitleg over de naam van elke vorm. De lessen worden gegeven in gymzaal de Groenenberg in Glimmen en aanvullend  in de zomermaanden bij goed weer ook bij centrum Aan `t Zandpad in de tuin.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.