Dank voor alle steun aan de actie ‘Help Raja’

De afgelopen weken is er rond Glimmen geld ingezameld voor Raja en haar gezin. Raja is familie van Huda en Mahmoud uit Glimmen. Raja heeft met haar gezin een ernstig auto-ongeluk meegemaakt. Zij is bij dit ongeluk haar man verloren en twee van haar kinderen hebben ernstige verwondingen waarvoor zij operaties nodig hebben om weer goed te kunnen functioneren.

Huda heeft het initiatief genomen om verschillende acties op te zetten in Glimmen. Zo heeft zij zelf Syrische koekjes gebakken, heeft Mahmoud baklava gemaakt en uitgedeeld op school en hebben de kinderen van de Quintusschool met verschillende acties geld opgehaald voor het gezin van Raja.

Ook zijn er heel veel mensen geweest die geld hebben gedoneerd via de actiepagina op geef.nl. Wat een enorm bedrag is er al opgehaald, al meer dan €4000! Ontzettend bedankt voor alle steun. Het is hartverwarmend om te zien hoe begaan iedereen is met Raja en haar kinderen.

De actiepagina is nog actief tot en met zaterdag 23 oktober. Wilt u nog een bijdrage leveren aan de actie, dan kan dit via https://www.geef.nl/nl/actie/help-raja-en-haar-kinderen/donateurs

Ook kunt u rechtstreeks doneren via NL18RABO0127462678 t.n.v. Stichting Oudercommissie Quintusschool. 

Nogmaals dank voor alle steun!

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.