Dorpsgenoten zamelen geld in voor familie van Glimmens gezin

Raja is met haar man en kinderen gevlucht uit Syrië. Tijdens hun vlucht krijgen zij een noodlottig auto-ongeluk. De man van Raja komt bij dit ongeluk om het leven en drie van haar vier kinderen raken ernstig gewond. Ahmed, haar oudste zoon van 22, raakt ernstig gewond aan zijn rug. Om weer goed te kunnen lopen, heeft hij een operatie aan zijn rug nodig.

Het gezin verblijft op dit moment in Egypte en hoopt hier een leven op te kunnen bouwen. De operatie van Ahmed is hierbij van groot belang. Als hij weer gezond is, kan hij een baan zoeken en hiermee het gezin een betere toekomst geven.

Samen met dorpsgenoten Mahmoud en Huda, familie van Raja, willen we geld ophalen om de operatie van Ahmed te kunnen bekostigen. Om dit te doen zullen we verschillende acties in Glimmen opzetten. We slaan hierbij de handen ineen: Quintusschool, ouders, dorpsgenoten. Allemaal willen we ons steentje bijdragen. Helpt u ons ook?

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.