Fysiotherapie Centrum Raadhuisplein tijdelijk niet in dorpshuis

Sinds januari 2020 werd in het Dorpshuis Fysiotherapie aangeboden door Fysiotherapie Centrum Raadhuisplein. Op de maandag- en donderochtend konden Glimmenaren met problemen in het bewegen, begeleid worden door Ina Panneman en Evert van der Meer. Deze mogelijkheid zal vanaf 1 november tijdelijk niet meer worden aangeboden.

Door uitbreiding van activiteiten van FCR op een andere locatie zijn zij genoodzaakt de fysiotherapie in Glimmen op een andere wijze te verzorgen. Patiënten die niet mobiel zijn, bieden zij fysiotherapie aan huis. Aan mobiele patiënten wordt het uitgeruste centrum aan het Raadhuisplein aangeboden.

 

Fysiotherapie Centrum Raadhuisplein

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.