Mom in Balance

Mom in Balance geeft outdoor trainingen volgen voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en total body workouts voor elke actieve vrouw.

De workouts zijn ontworpen in samenwerking met de beste gynaecologen en bekkenbodemtherapeuten, speciaal afgestemd op het zwangere, herstellende en fitte lichaam.

De trainingen helpen je sterker te worden en je conditie te verbeteren, maar ze geven je ook energie en een positieve mindset. Onderzoek heeft uitgewezen dat sport veel verder gaat dan het fysieke. Sporten zorgt er onder meer voor dat wij socialer zijn, meer zelfvertrouwen hebben, beter kunnen focussen en ons beter kunnen inleven in anderen. Precies wat je nodig hebt in de eerste jaren van het moederschap! Door sport kun je meer aan en blijf je in balans.

Mom in Balance Groningen heeft 3 locaties ; Stadspark Groningen, Meerstad en Glimmen en er zijn maar liefst 20 workouts per week. Op zondagochtend werden er al workouts gegeven in Glimmen bij de Appèlbergen en sinds 29 september kun je ook komen sporten in Glimmen op de woensdagavond. Er wordt verzamelt bij de parkeerplaats tegenover Dorpshuis de Groenenberg.

 

Wil je ook een keer mee doen? Boek dan nu een gratis proefles via de site www.mominbalance.nl met de code GLIMMENPRF

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.