Nieuwe oud papier kliko vanaf januari. Peiling

De afgelopen dagen kregen de inwoners van Glimmen een brief van de gemeente Groningen in de bus. Vanaf januari 2022 haalt de gemeente (met hulp) oud papier deur aan deur op zoals het al langer in de stad gebruikelijk is.

In Glimmen brengen vele dorpsgenoten het oud papier naar de Quintusschool (dagelijks) of iedere tweede zaterdag van de maand naar de container van de kerk aan de Meidoornlaan (9-12 uur). Nu komt daar een grijze container met een blauwe deksel bij die je naast je grijze en groene container mag parkeren. Wil je de container niet ontvangen neem dan contact op met de gemeente, informatie hierover staat in de brief.

Blauwe oud papier container vanaf 2022. Blij mee?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.