Vervanging kunstgrasveld v.v. Glimmen

Er valt goed nieuws te melden over de kunstgrasvelden op het sportpark de Groenenberg/v.v. Glimmen en sportpark de Koepel in Haren. De gemeente Groningen is voornemens om in 2022 de kunstgrasvelden te vervangen. De bestaande velden uit 2008 zijn versleten en vervanging is  een langgekoesterde wens van de verenigingen.

Het veld in Glimmen wordt in dat geval niet alleen vervangen, ook is de lichtinstallatie aan vervanging toe gebleken. Er is een voorstel gedaan om de verlichting op het kunstgrasveld te vervangen door ledverlichting.

Het gaat in dit geval om een raadsvoorstel, wat op 22 december dit jaar goedgekeurd moet worden. Wanneer dit voorstel groen licht krijgt, zullen de werkzaamheden plaatsvinden in de zomer van 2022. Bekijk het volledige voorstel via deze link.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.