Vacatures Sociëteit de Poll

Sociëteit De Poll is een horecaonderneming gesitueerd op het terrein van de Noord Nederlands Golf & Countryclub te Glimmen. Het horecateam bestaat uit jonge, enthousiaste mensen die hart hebben voor de zaak.

Medewerker bediening gezocht voor de openingsdiensten ma-vrijdag, 20-24 uur
Ben jij enthousiast, hardwerkend, flexibel en ben je op zoek naar een leuke (bij)baan in de bediening? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken.
Wij zoeken een hardwerkende, flexibele en gastvrije medewerker bediening voor de openingsdiensten op de doordeweekse dagen. Af en toe spring je (uiteraard na overleg ) bij voor een dienst op zaterdag of zondag . De diensten beginnen rond 09.00 uur en eindigen in de middag.

Je bedient de gasten, doet bar/(lichte) keuken werkzaamheden, helpt mee met het indekken en uitserveren van de lunch en met verdere voorkomende werkzaamheden. Sociëteit De Poll is een horecaonderneming gesitueerd op het terrein van de Noord Nederlands Golf & Countryclub te Glimmen. Wij bieden een leuke werksfeer, een jong team en een gevarieerde (bij)baan want in het zomerseizoen zijn we 7 dagen in de week geopend voor lunch, borrel, diner en alles eromheen! Ervaring in de horeca is zeer zeker een pre, maar enthousiasme is net zo belangrijk. Lijkt dit je wat? Solliciteer dan snel en stuur je c.v. en je motivatiebrief naar info@societeitdepoll.nl t.a.v. André Kremer.

Afwisselende functie voor ervaren en leidinggevende floormanager
Sociëteit De Poll, horecaonderneming bij de Noord Nederlandse Golf & Countryclub is op zoek naar een ervaren en leidinggevende floormanager! Zit gastvrijheid in jouw genen er herken jij je in onderstaand profiel?
Als leidinggevende floormanager stuur je een enthousiast en gastvrij team van vaste- en oproepmedewerkers aan. Jouw dagelijkse bezigheden zullen o.a. bestaan uit het plannen, aansturen en coachen van het personeel. Je overlegt tussen restaurant en keuken, houdt een helicopterview over alle werkprocessen, houdt overzicht tijdens drukte en werkt mee
wanneer nodig. Maar zeker zo belangrijk is dat je als gastheer/gastvrouw het visitekaartje voor de horeca bent. Je bent het aanspreekpunt voor de gasten en de tevredenheid van de gasten staat voor jou dan ook centraal. Je geeft suggesties voor zakelijke/ besloten lunches en diners, adviezen over menu’s, je organiseert bijeenkomsten en acties en zorgt voor de
communicatie met verschillende partijen. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan, je bent ervaren in de horeca en je kunt goed zelfstandig werken. Je bent representatief, sociaal en durft initiatief te tonen. Daarnaast heb je de capaciteiten om aan te sturen, leiding te geven en te delegeren. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit ; de werkuren zijn voornamelijk van 12.00/16.00 uur tot sluitingstijd.
Verantwoordelijkheden:
– Je geeft leiding aan het bedienend personeel
– Je bent een aanspreekpunt voor zowel voor de medewerkers als de gasten en lost
eventuele problemen op
– Als floormanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de
werkvloer
– Trainen en coachen van ( nieuwe ) medewerkers
– Je bent verantwoordelijk voor administratieve taken zoals het maken van roosters,
organiseren van werkoverleggen e.d.
– Je organiseert themabijeenkomsten en acties en draagt zorg voor een goede
communicatie tussen desbetreffende partijen
Competenties:
– Je bent representatief en servicegericht
– Je weet anderen te motiveren en enthousiast te maken
– Je kunt goed samenwerken
– Je hebt oog voor detail, je weet van aanpakken en je toont initiatief
– Je voorziet knelpunten en handelt hier meteen naar
– Je bent flexibel en gastvrij
– Je bent stressbestendig, kritisch, enthousiast en creatief
– Je ziet het werk liggen en stopt pas als het klaar is

Het is een pré als je in het bezit bent van een rijbewijs en auto, dit in verband met het afsluiten aan het eind van de dag.
Het salaris zal op basis van werkervaring worden bepaald. Eventuele overige arbeidsbepalingen en reiskostenvergoeding zullen we in een persoonlijk gesprek bespreken.
Ben je ook sportief? Als extra krijg je bij indiensttreding 4 x een golfles ( 30 minuten per les ) cadeau!
Is deze uitdagende functie je op het lijf geschreven? Reageer door je c.v. en motivatie te mailen.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.