WIJ Haren en Humanitas nemen activiteiten van Torion over

Vanaf 1 januari 2022 is de welzijnstichting Torion gestopt met haar activiteiten in Haren. De activiteiten die Torion organiseerde zijn en blijven belangrijk voor het . welzijn van alle inwoners van Haren en omstreken. De gemeente en het gebiedsteam Haren hebben daarom de afgelopen periode gekeken hoe we activiteiten zoals de mantelzorgondersteuning, het vluchtelingenwerk, het steunpunt vrijwilligers, de thuisadministratie, de telefooncirkels en het maatjeswerk kunnen organiseren.

De meeste activiteiten worden overgenomen door WIJ Haren en door Humanitas. Omdat de inzet van alle vrijwilligers onmisbaar is bij het organiseren van alle activiteiten, zijn zij van harte welkom bij deze organisaties. Meer informatie op deze website.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.