Bakkerij Stoet vanaf 16 april eens per maand Rijksstraatweg 32

Het waren roerige tijden in de bakkerij. Onze bouwplannen werden doorkruist door-niet-te-betalen-offertes dus we maakten een nieuw plan. De bakker gaat weer orthopedagogen, een paar dagen per week. En de bakkerij blijft open, maar wel op een iets kleinere schaal. Eens per maand openen we ‘onze deuren’ op onze nieuwe locatie. Niet echt onze deuren, want die hebben we daar nog niet. Maar wel onze marktkraam! Omdat we gezellig met onze klanten willen blijven kletsen en omdat we lekker brood willen blijven bakken. Volgende week is onze laatste reguliere openingsweek vanuit huis en vanaf 16 april zijn we eens per maand aan de Rijksstraatweg open!

Bron Facebook

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.