Inbreker aangehouden

Afgelopen nacht is er een inbreker aangehouden in Glimmen. De man is rond twaalf uur al gezien struinend in het gebied van de Beukenlaan/Esdoornweg. Het was in Glimmen drukker dan op een normale zaterdagavond, bezoekers van het dorpsfeest in de Groenenberg keerden huiswaarts en daar had de dief waarschijnlijk niet op gerekend. Rond half twee werd hij gezien in een woning aan de Beukenlaan waarna hij op de vlucht sloeg, de politie was snel ter plaatse en kon de man arresteren. Hij had vermoedelijk twee fietsen ontvreemd (waarvan ieder geval één eigenaar al is gevonden), diepvriesproducten in zijn bezit en waarschijnlijk een geld bedrag meegenomen. Het lijkt erop dat de man langere tijd in de avond/nacht op zoek is geweest in ons dorp. Kijk daarom goed of u iets mist en zo ja neem contact op met de politie 0900-8844

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.