Meld je aan voor de voorjaarseditie van Duurzame Huizendag 11 juni

Tijdens de Duurzame Huizendag op zaterdag 11 juni zie jij hoe je duurzaam kunt wonen en leven. Dat hoe klein je ook begint, je al snel groots kunt eindigen. Laat je inspireren door anderen die je voor gingen. En krijg tips en ervaringen van bewoners in jouw buurt, die je graag verder helpen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op duurzaamgroningen.nl.

In onze directe omgeving zijn een aantal woningen in Haren te bekijken. In Glimmen ben je welkom bij Herbert Zeevalkink. Hij laat in zijn nieuwe huis oplossingen zien om energie te besparen en comfortabel te wonen.

Opgeven kan via de website van duurzaamgroningen.nl. Of via onderstaande QR code:

De Duurzame Huizendag is voor alle inwoners van de gemeente Groningen en is een initiatief van Duurzaam Groningen (gemeente Groningen) en Grunneger Power.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.