Opening Jeu de Boule baan 25 juni

Beste Glimmenaren, jong en oud,

Op het grasveld voor het dorpshuis de Groenenberg ligt sinds kort een mooie Jeu de Boule baan.

Het bestuur van het dorpshuis daagt jong en oud in Glimmen uit voor een partijtje Jeu de Boule op zaterdag 25 juni. Ook de wethouder is aanwezig.
Daarmee wordt de baan officieel geopend.

Hoe gaan wij dat doen ?

Om 13.30 uur beginnen wij met een Jeu de Boule toernooi voor de kinderen uit Glimmen. Vanaf 13.00 uur zijn jullie hartelijk welkom bij het dorpshuis. Zijn jullie met veel dan worden er teams van 3 of 4 kinderen samengesteld, die tegen elkaar spelen. De winnaars gaan door naar de volgende ronde. De uiteindelijke winnaars ontvangen iets lekkers !
Uiteraard kunnen jullie ook zelf een team vormen en je om 13.00 uur als team melden bij het dorpshuis.

Om 14.30 uur beginnen wij met het toernooi voor de overige Glimmenaren. Met uw eigen team daagt u het bestuur van het dorpshuis uit en de andere teams, die zich melden. Wint u, dan gaat u door naar de volgende ronde.
De uiteindelijke winnaars ontvangen een set Jeu de Boule ballen. Vanaf 13.00 uur kunt u zich voor dit toernooi bij het dorpshuis melden. Hopelijk is dit de start van een jaarlijks Jeu de Boule dag voor en door Glimmenaren.

De spelregels van Jeu de Boule zijn op 25 juni in het dorpshuis aanwezig. Heeft u zelf ballen, neem ze mee. Heeft u geen ballen, dan kunt u ze bij het dorpshuis lenen.

Tussen het spelen door wordt de baan officieel geopend.

Laat ons van te voren weten of u mee doet met het toernooi door vóór 23 juni een mail te sturen naar secretaris@degroenenberg.nl. Mocht dat niet lukken dan meldt U zich op 25 juni rond 13.00 uur bij het
dorpshuis.

Wij hopen dat jonge en oudere Glimmenaren zin hebben in een partijtje Jeu de Boule. Wij in ieder geval wel.
Tot 25 juni.

Jan Hommes,
Dorpshuis de Groenenberg, voorzitter.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.